-- MORE RECEPI -->
Egy nyári kávékülönlegesség, mely tökéletes a forró napokra: egyszerre hűsít és kényeztet.
Elkészítési idő: 20 perc
Pihentetés: 1 éjszaka
Kávés jégkocka
Készítsen két csésze kávét, de ügyeljen rá, hogy hosszú kávéhoz való kapszulákat használjon, ne eszpresszóhoz valót! Mi a L'OR Lungo Profondo kapszulát ajánljuk.
Öntse össze a kávét, a kakaóport és a mézet (vagy juharszirupot) egy mérőpohárba, és keverje össze a hozzávalókat, amíg homogén keveréket nem kap!
A keveréket oszlassa el egy jégkockatálcában, majd helyezze a mélyhűtőbe!
Jegeskávé kókusztejjel
Keverje össze a kókusztejet a vaníliakivonattal és a mézzel (vagy juharsziruppal/kókuszcukorral) egy kis edényben, és óvatosan forralja fel!
Fedje le az edényt, vegye le a tűzről és hagyja hűlni 10-15 percig!
Öntse az elegyet egy üvegkancsóba és tegye a hűtőszekrénybe!
Készítsen két csésze L'OR Ristretto kávét, és engedje lehűlni szobahőmérsékletre! Töltsön meg egy nagy poharat a kávés jégkockákkal, adjon minden pohárhoz egy csésze kávét, majd ízlés szerint adja hozzá a kókuszkeveréket is!
Ha kedvet kapott még több kávékülönlegesség kipróbálásához, tekintse meg a többi L'OR receptet is!