Alapja a spanyol Café Bombón, melyben egyszerre élvezhetjük a „dulce de leche” és az eszpresszó meglepően finom kombinációját. A sűrített tej édeskés, valamint a L'Or Ristretto erőteljes és kifinomult íze tökéletesen összeillik ebben a bonbon kávéban és mivel a kávé és a tej rétegei elválnak egymástól, még kifejezetten esztétikus látványt is nyújt.
Elkészítési idő: 5 perc
Hozzávalók
2 fő részére:
2 csésze L' Or Ristretto kávé (40 ml fejenként)
20 ml sűrített tej
Elkészítés
Töltsön mindkét pohárba 10 ml sűrített tejet!
Készítsen két csésze L'Or Ristretto kávét (2 kapszulából), öntse a kávét a sűrített tejre majd élvezze a bonbon kávéját!
Tekintse meg a többi receptünket és kísérletezzen más kávékülönlegességekkel is!